Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min vän

Jag vet, min vän
att det är tungt
Jag ser
att det är svårt
Och ärligt talat
har jag inte en aning
om hur vi ska ta oss härifrån
Jag ljög,
när jag sa att jag såg land
Ville bara inte
det skulle vara kört
än
Jag vet inte längre hur
jag ska kunna hjälpa
Dom säger
att solen fortsätter skina
även när det blivit mörkt
Men jag börjar undra
om dom har rätt
Jag klandrar dig inte
om du hoppar i
Var bara säker på
att du gör rätt




Fri vers av david77
Läst 508 gånger
Publicerad 2006-03-10 20:16



Bookmark and Share


  Ali D VIP
Den var bra faktiskt särskilt första halvan
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

david77