Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen stal av dina ögons glittrande nyans av död v

Som dröm,
regnbågstårar,

paltor utav ledsamhet,
de svaga,

kära,
mänsklig skönhet,

vi som kan mörda utan onda aningar i själaro av silverdrömmar
i

din saga bortom haven i
en magisk natt dä alla skrek en vördnad,

silverblommans drömmar

vet




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-23 19:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
All inclusive - not.
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth