Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets fjäril

Jag var en fjäril
i mörkret.

Fast i en lång tunnel
av omöjlighet
som slutade i två olika ljus.

Oavsett vilket
jag sökte
gick de inte att finna.

Det ena saknade jag
tron på.

Det andra skulle döda
vid vingens första
snudd.

Jag var en fjäril
i mörkret.




Fri vers (Fri form) av Ann. O. T. Herriddle
Läst 465 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-23 20:11



Bookmark and Share


  tjejen98
Du vet när du läser något riktigt riktigt bra och det pirrar lite i magen sådär varmt? Så kändes det när jag läste denna text. Så jag läser den om och om igen, för att hålla känslan kvar lite till! Sååå fint!
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Ann. O. T. Herriddle
Ann. O. T. Herriddle