Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän

 

Ettor och nollor springer fort

i virtuella världen

avståndet tappar sin egen definition

lämnar utrymme för ömhet

skall vi åka mc en stund

ute i mörkret?

 

 





Fri vers av Rise Little One
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-23 22:44



Bookmark and Share


  peter markurth
sann
2013-09-01

  Lars Hedlin
Nice;)
2013-08-25

  Ninananonia VIP
Gillar..
2013-08-24

  peter markurth
bra
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One