Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns mycket ...

 

 

Som jag inte förstår

om dig

och dina ibland udda tankar

det är så med människa

oberäkneliga

men när du viskar

de tre magiska orden i mitt öra

då är sanningen sannast

jag kan segla jorden runt

se och hör allt annat

men kombination

av dina ljuva tankar

din charmerande röst

ditt unika sätt att uttala

utgörs ett mirakel

som jag bevarar

tätt intill mitt hjärta.

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-24 10:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint!
2013-08-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Lycklig den som är din hjärtans kär!
2013-08-25

    Dan Myrbeck
Så fin!
2013-08-24

  ResenärGenomLivet VIP
Det är då som stjärnorna tänds...vackert...
2013-08-24

    ej medlem längre
Jag säger bara... mmmmm...
2013-08-24

  M M Mannheim VIP
Lycklig den som ger dig inspiration till en så ljuvlig poesi!
2013-08-24

  Quasimodo
Närhet i olikheter och skillnader som flätas samman!
2013-08-24

  peter markurth
man kanske ej ska förstå allt, bara finnas i det
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One