Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad titel, sann historia, var ca 30 år gammal, och skäms nu, jag vill gottgöra, om någon behöver, så finns jag ni kan tala om vad som helst, droger, våld, hat, jag gör vad jag kan för dig i helvetet


Like a bandit, getting over his lawless ways

Dagen
vi jagar, vild berusning

rovdjur,
jag är kapten, du är min älskade som skulle dö för mina tårar, tyska pojkar gråter ej, vi lever ej i samhället längre,

ideerna ger pengar,
blåsningar,

snabba bilar,
vi kör på motorvägen, jagad, varje dag,

vi rör oss mellan städerna, jag älskar dina droger,
ditt hjärta,

lukten av min älskade, sviker aldrig,
vi mot dem i drömmen

kommer undan,
letar grisar,

de känner oss redan
inga bevis,

behöver pengar, döda i själen somnar vi tillsammans varje natt
du är rädd,

jag visar ej min fruktan
samvetet är helvetet

undviker de levande
alla jävla preparat,

inget snack
pang,

kör jävligt fort
sover länge,

vaknar nära
utför, vi ramlar snart av,
livet

helvetet finns i dina tårar, vet bara dimmor nu
jag är galen,

pistolen ryker
jagad,

cellen är jävligt kall, ensamheten skriker,
busted,

jävla skit,
golbögar dör stod det i cellen, och thomas 1995,

väggarna var fulla av namn,
3 cigg om dagen,

mat tre gånger,
får ej duscha,

kan ej ens skriva nu, ej tala, räknar tal, vilt, galenskapen kryper fjärde dygnet

släppt igen
snor allt vi kan,

säljer
tar alla droger ni kan känna till,

vi sluddrar ju nu
men hör det ej själva,

roadtrip to hell baby
ingen dog nu,

väntar guld
jag är för satan konstnär,

snabb,
alla ser,

vet
trött,

vilar nu
i dalen där jag föddes,

ensam i en dröm








Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-24 15:22



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
I ryggsäcken man
bär det som var
när tanken blir klar
man rensar ut
slutet blir början
ur sörjan man kan se en
skymning som blir gryning
man är med kan ta allt
även kallt...
2013-08-24

  Tess74
Wow! Starkt och utlämnande. Sånt gillar jag. Alla har vi våra demoner och vårat förflutna. Suveränt beskrivet
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth