Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är så jag älskar dig

 

 

Ändå känner jag glittrande livet

när jag funnit dig

ditt älskliga hjärta

är mitt

om än bara ett skälvande ögonblick

du är min styrka i kaos

mitt ljus i mörkret

du är den som rättar till

mina brutna vingar

doften av sommar blir för evigt din

minns

dina ljuva ord

du la under min kudde

i väntan på gryningen

med dig

tror jag på kärleken

igen.







Fri vers av Rise Little One
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-24 18:25



Bookmark and Share


  issac.a.m
Poesi på hög nivå...

Läser o njuter...
2013-10-31

  Quasimodo
Vackert när kärleken är och får vara så!
2013-08-25

  Lars Hedlin
Så härligt glad för din skull! ;)
2013-08-25

    Dan Myrbeck
Underbart fint skrivet!
2013-08-24

  Gudinnan VIP
Så himla fin och som porlande vatten att läsa.
2013-08-24

  M M Mannheim VIP
Vilken underbar poesi, vilken underbar känsla. Den som du "det är så jag älskar dig" vet jag inte om det är en människa eller något annat. Du har en sådan känsla som går genom hela dikten.
2013-08-24

    ej medlem längre
En poesi med ord sköra som porslin...och vackra!

2013-08-24

  ResenärGenomLivet VIP
Fint...vi måste tro på kärleken...
2013-08-24

  peter markurth
bra
2013-08-24

    ej medlem längre
så fin så!!
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One