Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna inom mig

 

 

Du rörde vid mitt inre

smekte min sargade själ

med din poetiska ådra

gett mig en chans att skratta igen

mitt i eländighet

du

en dyrbar gåva

från himlen

som jag tagit emot

med mer än tacksamhet

du vaggade mig

till sömns

lät mig drömma om kärlek

och jag lärde mig släppa min hand

när det var dags

att lämna dig.




Fri vers av Rise Little One
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-24 19:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket känslor...ömt och fint...
2013-08-27

  Ordregnspoeten
Helt fantastisk dikt. Det är tankar som går rakt in i min själ som tror den förstår vad det handlar om.
2013-08-26

  Lars Hedlin
Så starkt men också uppgivande!
2013-08-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Du beskriver känslor så vackert och ömsint.
2013-08-25

    ej medlem längre
"min sargade själ..
berörande möten
2013-08-24

  träsnidaren
Berörande

Bedårande
2013-08-24

  M M Mannheim VIP
Du skriver en poesi som får läsaren känna att det är just den som du skaldar om.
2013-08-24

  peter markurth
fint
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One