Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min konst är upphovsrättsskyddad denna är målad 2003


Skymningsflickan ser en dröm

Ser du mina tårar nu,
ett tempel

dagen
falnar nu


skymningsflickan
vet

min kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-24 20:09



Bookmark and Share


  Rise Little One
Skönt att hon ser och vet om din kärlek...
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth