Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vet du om snäckan

 

 

 

Den gåtfulla varelsen

på okänd strand

vad vet du

om dess längtan

att vara tätt omslingrad av stilla havet

är det bara havets brus

eller även sorg och smärta

som du hållit mot ditt öra

vad vet du

den fåfänga människan

vad tänker du på

när du plockar hem den

som din prydnad ...

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-25 10:03



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Intressant dikt det här eftersom det går att tolka in så mycket i den. Den får mig verkligen att tänka efter.
2013-08-26

  Lars Hedlin
Snäckans brus är nog olika för varje individ....
2013-08-25

  M M Mannheim VIP
Underbart! Jag tror att snäckan bara öppnar sig för den den vill! Precis som du och jag, människor.
2013-08-25

    ej medlem längre
bland
fiskars lek och spring..
gömmer havets sus..

2013-08-25

  träsnidaren
Fan va bra!
Målande, tänkvärd och mycket fin.
2013-08-25

  Quasimodo
Tänkvärd text om vad vi tar och ger!
2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One