Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med Dig i åtanke


To you, my treasure

 

 

När

verklighet

flätar sina smala fingrar

ihop med fantasi

då har jag dig

i trygghet

kyss mig min älskade

i den förföriska ställningen av min egen orkidé

utforska mig

och finna

din egen skatt.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-25 10:44



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Vad skicklig du är med orden. Den här tycker jag mycket om.
2013-08-26

  Rozsi.kovacs

men så ljuvligt thu
2013-08-25

  Lars Hedlin
Sensuellt vackert i värme ton!
2013-08-25

  peter markurth
mycket fint till din älskade
2013-08-25

  M M Mannheim VIP
Vilket fint användandes av det svenska språket. Helt underbart för den som du skriver till.
2013-08-25

  Quasimodo
Sensuellt och varmt för när vi flätas samman i kärleken.
2013-08-25

    ej medlem längre
överväldigande..
så vacker!
2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One