Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Axiom

Hatet efter kärlek
kvinnans

tårar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-25 18:29



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
kärnfullt
2013-08-25

  petter rost
En ohyggligt skarp bild, tre rader som målar ett mänskligt inferno, inte alls främmande, okänt
2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth