Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blick. Ett ord.

En blick.
Ett ord.
En sekund.

Och allt är förbi.
Tidlösa stunden innan kaoset då du tror att du är fri.

Förvirrad.
Ensam.
Blind.

Fast mitt emellan allting.
Då hoppet i form av en rysning får dig att stelna till.

En blick.
Ett ord.
Ett steg.

Är allt som krävs.
en fel chansning kan ta allt du har kärt.

tvivel.
Vilja.
Hopp.

en orealistisk verklighet om att du kunde övervinna din inre strid.
tidlösa stunden då du ser, genom din djupaste smärta fann du frid.





Fri vers (Fri form) av Angiiee
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-25 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Love It!!!

2013-08-25

  peter markurth
snyggt flyt
2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Angiiee
Angiiee