Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emotional drug

Love is the sweetest drug that paralyzes your body
and corrupts your visual sense, not making you entirely blind
but making you naiv





Fri vers av Angiiee
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-16 08:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det ligger något i det...
2013-09-16

    MayaN
Mm precis helt rätt
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Angiiee
Angiiee