Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En parantes att älska

Skriva sommarnatten ren från skuld
en våg av oceantid vilar,

ditt hjärta,
strömlinje i mig,

en parantes

att älska




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-25 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Skriva sommarnatten ren från skuld"
Snyggt.
2013-08-26

  Rise Little One
Intressant ordval...
2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth