Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min konst är upphovsrättsskyddad


True love ways

Jag önskade en sanning
livet ryker,

eldhjärta
lära gamla dagar vila,

vi leker ju bara,
din själ är sönder,

jag är död

och kärleken blev aska baby




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-25 22:09



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Fantastiskt bra skrivet, för det är så det ofta känns.
2013-08-25

    ej medlem längre
Fantastiskt bra.

Men åter igen.

Tycker mycket om dina tavlor.
2013-08-25

    ej medlem längre
Fint markus fint bild med. mvh Diyar
2013-08-25

  Rise Little One
Mörka känslor finns tydligt i din text.
2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth