Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills det slutar göra ont

Jag tänker springa
tills det slutar göra ont
sa jag, och försvann.




Bunden vers (Haiku) av Cissmoll
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-25 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissmoll
Cissmoll