Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar en promenad


Jag önskar jag kunde

ta en promenad på vattnet

som det sägs att någon gjorde

ta en promenad

längs månens gata

där fiskar och stjärnor

förs samman

_________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-26 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén