Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MIN KONST ÄR UPPHOVSRÄTTSSKYDDAD, DENNA ÄR MÅLAD RUNT 2003


Ros

Du sov,
lade kudden på ditt huvud,

min kärlek,
skottet brann av,

rök,
tryckvåg,

örat ringer,
metallsmak,

ångest,
en ros planterade jag i din säng,


kärleken nådde aldrig ända fram





Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 96 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-26 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth