Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För mej finns det ingen godare dryck än kaffet!


Kaffe

Kaffe är mitt livselexir

Jag måste ha kaffe för att vakna

måste ha smaken av de rostade

bönorna rullande längs gommen

Kaffet gör mej lugn och redo

att ta itu med dagens

alla bestyr.

Att känna lukten av kaffe

kan ge mej spänning

på samma sätt som att

träffa nya människor

När jag var gravid var

kaffet min största fiende.

Jag tålde inte smaken

eller lukten

Men nu är kaffet en glädje i livet




Övriga genrer av mjuk
Läst 427 gånger
Publicerad 2006-03-07 00:27



Bookmark and Share


    Mejja
Ja tänk vad lilla kaffet kan göra dagen :) Jag tycker det är så härligt att gå in i kaffeshoppen och njuta doften av kaffe. Och sedan köpa med alla möjliga olika sorter att avnjuta hemmavid. Apelsinkaffe Mmmmmm....
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk