Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Today

Jag såg döden tända hatet,
lögner utav krackelerat hopp,

spyr ut sanningar om visdom,
död

och det kalla hjärtats poesi,
spyans logik,

helvete,
slakten kan börja,

skoningslöst raseri,
brinnande ögon,

ak 4a`n tystar deras skitsnack,
deras

sanningar ska ej leva




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 127 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-26 18:46



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
utrota deras verklighetsbild
och hela samhället skall fallera som ett korthus
2013-08-26

    ej medlem längre
regressioner
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth