Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min konst är upphovsrättsskyddad


Jag älskar dina tårar, vi var dårar då baby

Du är elden
död,

ren,
de oskyldiga dör for real,

vi ska åter älska bortom dimmans horisont i regnet,

kyssarna
vi delat,

åter hela
du ska ligga i mitt hjärta,

vi ska titta filmer rena, j
ag ska viska kärlek i ditt öra,

du ska se,
att åter drömma,

vi är ett hjärta baby
väntar

i en dröm




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 214 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-08-26 21:48



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Självportret ?
2013-08-27

  KattenKin VIP
Fin text och din konst är grym! Jag älskar såna där penseldrag i olja, och starka färger...
2013-08-27

  LenaJohansson VIP
fint
2013-08-27

  Rise Little One
Ett lyckligt slut eller en bra början...
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth