Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pendel

Vem vet var ditt personliga helvete är beläget,
doften av en kula ska visa dig vägen ur detta redan denna eftermiddag,

ty världen törstar svårt efter ditt blod




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-26 23:31



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
Kort och kraftfullt precis som Egon Schiele
2013-08-27

    ej medlem längre
Egoistiskt så det förslår.
Vem ska skrapa bort blod, hjärnsubstans och benrester från väggar och tak? Och ta hand om allt annat?
Funderar man på att ta livet av sig är det bästa man kan göra att dränka Då får krabbor, ål och andra djur åtminstone lite nytta av en.
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth