Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
cubakrisen är notging huston we got a problem


På randen till krig


Himlen där uppe, och livet lyfts med en kran
Hjärnan och hjärtat i samtal om mitt livs senaste kris
Själens energibudget känns alldeles för stram
Hur ska man kunna utföra mirakel till lågpris

Skickar en isbrytare för vi måste bryta isen
Ser inte dina sateliter att jag börjat att rusta ner
Varför kan du inte godta de uppenbara bevisen
Varför kan du inte tro på vad du hör och ser

Det är en kall värld mellan oss två
Det känns som temperaturen sjunker konstant
Jag vet inte hur det kunde bli så
Men jag har en känsla av att du känner likadant




Fri vers av PPQ
Läst 312 gånger
Publicerad 2004-08-17 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ