Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke bland andra tankar

 

 

Bakom

en falsk ridå av poesi

fann jag

min sanna trygghet

sedan

du kom

klädde av mina tomma ord

till kärna återstod

dina känslofyllda ögon

rörde vid min skälvande hud

ditt porlande flöde

omfamnade mig mjukt

som molnen gjorde med vinden

dina starka vingar

bar min sårade själ

till oanade höjder

där

livet kändes

tillfredställt

för oss.

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-27 09:50



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

fantastiskt Thu bra du fångar känslan här
2013-08-27

    ej medlem längre

Mycket vacker poesi detta ..
2013-08-27

  Quasimodo
En blommning i kärlekens trädgård!
2013-08-27

  Lars Hedlin
Wow så fint så ömt låter som Kärlek ;)
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One