Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det såldes 72 strykjärn i den exklusiva husgerådsbutiken i Djursholm, bara under augusti.


Riskinternat!

Rektorn för Lundsbergs Riskinternat
är uppriven:

"Vi ser oerhört allvarligt
på pennalism.
Jag ska personligen
se till att de skyldiga
får simma
i bajsgropen."

Om det nu var
så förbannat bra
med nollning
skulle alla
på Ernst&Young
börjat sin anställning
med en galge

i röven.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-27 09:43



Bookmark and Share


  Nina.H
Klockren!! Dagens skrattanfall! :)
2013-08-27

    ej medlem längre
Eller, varför inte en sån där toaborste med krok framtill ? :)
2013-08-27

  peter markurth
hehe... började skratta bra text
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP