Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revolution

 

 

 

Slungar ut min trasiga själ

ur livets raseri

kliver ombord på en fängslande värld

minglar med frihet

kaos krockar hårt med harmoni

äntligen

bli fritt!

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 225 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-27 11:45



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Gilar, särskilt
"kaos krockar hårt med harmoni"
2013-08-27

    ej medlem längre
Orden andas ny frisk luft. Härligt.
2013-08-27

  Lars Hedlin
Frihetens sång lever i dig ;)
2013-08-27

  peter markurth
frihet är det viktigaste
2013-08-27

  Quasimodo
En utbrytning i stor skala känns det som!?
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One