Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Tårar av känslor"

Tårar av glädje

Tårar av smärta

Tårar av sorg

Salthetsgraden

varierar

från

kind

till

kind

© Christer Johansson 2013-08-27




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-27 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP