Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken du bar

En ocean av tidens vatten
lever,

bortom ljuset
i

din kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 194 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-27 19:36



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Härligt skriven!
2013-08-27

  Rise Little One
Oändligt fin text om kärlek
2013-08-27

  Lollitta VIP
En ocean av tidens vatten

+++++


2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth