Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(maria 1974 - 1998)


Du Dog




























Ditt ljus kastar skuggor över kärlekens helveten

oceaner av tid delar känslan av saknaden,



likt ett eko i en kall och tom oändlighet

jag står vid randen till din grav och vrålar ut ditt namn,



universum tiger stilla

ovetande angående patetiska kval,



en mäniskas lycka

beroende av turen,



skriken i mitt huvud är outhärdliga

ty du återvänder ej från graven,



jag älskade dig för helvete,



min egen lilla flicka




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 328 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-08-27 20:01



Bookmark and Share


  träsnidaren
Vackert. Det gör ONT att läsa.

Väldigt bra!
2013-10-05

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-09-02

    Mia Sedvall
Vackert och ömt..
2013-09-02

  Lärling
Berör djupt, djupt...
2013-09-02

    glasa VIP

de två
första orden i titeln

sen..
den stora vidden av vitt
av
ljus



det är så
åååh..


sen, texten
raderna som faller smärtsamt
glest
som de där skuggorna över..

så ont

å..

så oerhörd
och ändå
hörd
och
du

ger oss

tack innerligen
för ditt hjärta

2013-09-02

  Robert Jonsson VIP
kårar av sorg, en text som verkligen griper tag.
2013-09-02

    ej medlem längre
Det mest fruktansvärda en förälder kan behöva vara med om!
Och den känslan delar du med dig av till oss. Känner mig hedrad.
Kram till dig!
2013-09-02

    ej medlem längre
Åh så sorgligt, beklagar sorgen!
2013-09-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ohhhhh...
När den slår så
slår den så hårt
fastän gråt skriks
ut i rop känns den
stum så mycket
saknad i en...
Finns ständigt
i alla rum...
Ohhhhhhhhhh...
2013-09-02

  Bibbi VIP
Beklagar sorgen!
2013-08-27

  Fem hjärtan VIP
Berörs djupt! Beklagar sorgen!
2013-08-27

  Rise Little One
Smärtan ville bara ut... Beklagar sorgen....
2013-08-27

    ej medlem längre
berör som fan.. beklagar och tack för du delar med dig.. mvh Diyar
2013-08-27

  LenaJohansson VIP
berör
2013-08-27

  Tess74
Aj vad denna gör ont.... beklagar
2013-08-27

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Med en beskyddad blick alltid följer efter, hon är med dig, Maria är nervarande.
2013-08-27

    ej medlem längre
Starkt..

Gör ont.



Bra skaldat
2013-08-27

  Maj-Lis VIP
Å så svårt...finns inte ord
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth