Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad oskuld

Hörde din röst förbanna min kärlek i mörkret
ung och ren,

lever den i en trasad kropp
en ande med destruktiva tendenser,

inatt torkar du bort morden jag begått och kallar mig älskade
kysser mina defekter,


smärtan lyssnar ej på kärleken




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-27 21:24



Bookmark and Share


  Tess74
Smärtan lyssnar ej på kärleken...lysande rader
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth