Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ich liebe disch

Din saknad ska bära min sorg till den kyrka där vi gifte oss
i en saga ifrån ingenstans mötte du min blick,

vi såg varandras tårar
riskerade allt,

fann ett liv
utanför ert hyckleri,

nu sitter vi båda i fönstret och väntar på att den andre går förbi


stålet har fördävat glaset, såg mig gråta
uti dina tankar,

min räddning var en död
fitta

inatt såg jag sanningen om detta kval

vilket förpestar dödens alla andetag
du älskar mig,

och jag vet

dessa lögner




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-27 23:28



Bookmark and Share


  Gudinnan VIP
starka ord ur hjärtats sanning
2013-08-28

  Ninananonia VIP
Berörande ... i hjärtat
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth