Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min docka (vackra prinsessa)

En docka så vacker jag fick
Aldrig rörd och knappt sedd
En prydnad hon blev
Min vackra prinsessa hon var

Men en dag tårar på hennes kind jag såg
Så jag frågade henne
Vad är fel
Varför gråter du min prinsessa

Visst är jag söt att se på
Men vad hjälper det
När ingen ser mig
Visst är jag skön att ta på
Men vad hjälper det
När ingen rör mig

Jag vill bli sedd
Jag vill bli kramad
Hellre det än att vara osynlig
Upphöjd till skyarna som prinsessa
Var svaret jag fick av min docka




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-28 00:09



Bookmark and Share


  Millner VIP
Läs in.
2021-01-01

  peter markurth
låter jobbigt
2013-09-07

    ej medlem längre
Om du visste vad jag känner igen mig.
Den där jävla piedestalen blev jag placerad på som barn och har suttit på den i nästan hela mitt liv. Och jag har gjort allt för att komma ner därifrån. Inte förrän för ett par år sedan lyckades jag.
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP