Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6º of separation


som den stumme talar
för döva öron

ringer klockorna bara för de döda

vi går vilse i varandras vener
i en längtan att syresätta
kväva kärlkrampens konvulsioner


det fanns en tid
då framtiden var en historia

som gick att berätta

vi smälter sakta solens strålar
av rädsla för att blicken
ska förvridas och frysa fast


som alla världshav
långsamt torkar ut

stiger vattnet i våra ögon

som kroppar klingar i rågfälten
är vi det som går förlorat
i den slutgiltiga översättningen




Fri vers (Fri form) av himlens hemlighet VIP
Läst 648 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-08-28 09:54



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Hisnande jämförelser! Klockrena iakttagelser! Framtiden var enklare på den tiden...
2013-08-28

  himlens hemlighet VIP
kan boye möjligtvis ha refererat till inskolning på dagis?
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP