Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexleken

Hon satt stilla, naken, särade ben, sperman rann ur hennes fitta, bildade en pöl på golvet, såg in i hennes ögon, de glittrade, tror att hon var kär i mig.
Tog på hennes bröst, kände på den genomblöta fittan, stack in två fingrar, hon stönade till, lade henne på sängen, särade benen, nu var hon bakbunden och försedd med munkavle, smorde in högra handen i vaselin, tryckte in, lirkade. kvävda skrik, jag var inne, kände runt livmodertappen hon stönade, detta var en trång fitta, drog ut handen, ställde henne på alla fyra, tryckte in kuken i hennes ända, skön, trång, knullade hårt, sprutade, skön lydig flicka, gick ut i köket och hämtade en kulhammare.Hon låg på magen i sängen, slog med full kraft kulhammaren mot hennes bakhuvud, skallbenet gav vika med ett krasand ljud, slet loss hammaren och bankade ca 10 gånger till mot bakhuvudet, vilket nu utgjorde en smet utav benbitar, blod, hjärna, sängen var blodig runt det som varit flickans huvud, tände en cigg och gick ut för att duscha.Detta var kul, måste prova fler nya sexlekar.





Prosa (Kortnovell) av peter markurth
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-28 19:21



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
känner igen konceptet
vad säg som en där ni lobbar granater på varandra ifrån vardagsrummet till köket
eller beväpnade med var sin stekpanna, du vet dem gamla god, i gjutjärn. Se vem som vinner den leken
fan, sexlekar
och jag har inget sex i mina, vänta, ni kan vara nakna
och
ja, din fantasi är lite bättre än min
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth