Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten glittrar

Natten glittrar
våra rädslor,

mötas nu
din hand i mina lögner,

hjärtan smälter eviga
ett rus magi

älskar, tar dig,
du är våt,

vill kärlek sann,
bakifrån,

trycker ned dig,
tränger in,

förenade inatten,
eviga

skulle vi älska sanningen
de unga,

konstnärernas frihet,
och andra lögner

styr dig varsamt inåt mina drömmar
vill du ha min kyss inatt,

drömmarna
en sann historia,

du glänser nu
dina ögon glittrar,

diamantkvinnans kyss
mjuk natt

jag tog ditt hjärta med i vinden


vi älskade i gryningen




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-28 21:37



Bookmark and Share


  aol
verkligen man känner diktarjagets känsla i dikten, mycket bra vännen,
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth