Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret faller...

Mörkret faller nu
medan dagen vilar ut.
Natten är nära
stjärnorna nynnar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-28 22:17



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Du kan då få till det med dina ljuvliga ord.
Njuter/kram
2013-08-30

  ResenärGenomLivet VIP
Passar så fint till stunden som just är...vackert...
2013-08-29

  Lars Hedlin
Fint skapat!
2013-08-29

  anits VIP
Vackra rader
2013-08-28

    ej medlem längre
dom nynnar nog för dom vet
det blir bättre

sen
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP