Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en tid

 

 

 

Jag såg mig själv gå runt

betrakta insida av mina tomma tårar

såg mig själv ta livet av vårt stearinljus

utan tvekan

min röst slocknade i halsen

då en tid

inte allt för länge sedan

trädde fram oväntad

i Dublin flygplats

mindes din ljuvliga dans

när du höll i min hand

jag drunknade i min egen svaghet

for vilse

och fann lyckan


 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 214 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-08-28 22:56



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Fint foto och berörande ord/kram
2013-08-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgsna toner genomlyser din fina dikt!
2013-08-29

  Lars Hedlin
Känslan stor inom!
2013-08-29

  M M Mannheim VIP
Berörande vackert. Ditt sätt att skriva är en glädje att läsa, en poesi som jag beundrar.
2013-08-29

  Angel of love
Berörande vacker.
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One