Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min konst är upphovsrättsskyddad Denna dikt bygger på nu i helgen, då jag och en skrivarkompis( Theresequeen)träffades blev mycket mys med henne, ska snart ses igen, helt sann historia....


Kärlek

flickan var söt,
hon sov ännu,

nära mig, naken,
jag lade henne på magen,

särade hennes ben,
trängde in ,

hon stönade till,
knullade en mjuk fitta länge,

hon gnydde,
söt mun,

kysste hennes panna,
höll i hennes hår,

det var mörkt
snart rann sperman ur båda hålen,

vi låg tysta,
smekte din kind,

en kyss,

vi somnade skönt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-28 23:12



Bookmark and Share


  Tess74
Så jävla bra!
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth