Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma nu

Det här landet är inget för poeters mörker sade flickan i en tår av svetsad sammet
vi är ej hemma nu,

du är jäkligt ond
en mördare av hjärtan utan hänsyn,

jag kysser bara skyar nu
då båtar seglar bortom horisonter utav din fruktan,

skär en ängel av din kärlek och sparar evig i mitt hjärta bab,
ni tar benzedrin och röker upp en vardags alla djupa dalar faller utom skyn,

jag stal ett rent helvete,
trots din vilkorslösa kärlek och målar himlen sann då du fann min kyss i regnet och vi älskade den natten,

du är jäkligt evig baby
ren kärlek i en film av glas,

fragil nyans av min själ
vet dig leva i mitt hjärta bortom de förgångna kyssarna

en sann tjej baby,

sanning




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-28 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth