Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En beröring av en ung kvinnas kärlek genom natten

En beröring av en ung kvinnas kärlek genom natten
talar till min själ,

du är sanning nu

av skönhet




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-29 00:30



Bookmark and Share


  Tess74
vackert
2013-08-29

  Maj-Lis VIP
Mjukt och vackert
2013-08-29

  Rise Little One
Tycker mycket om dina mjuka toner i texten.
2013-08-29

    ej medlem längre
Vackra ord korta men intensiva...
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth