Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du kom

 

 

... virvlade vindarna vilt av glädje

dragit med sig löven som danspartner

dagen dammade av sig

övervunnit många törnar under rekordtider

jag märkte

din ankomst

när bländande horizonten

visade mig en platå med röda rosor

du kom

som en prins från vilken saga som helst

regndroppar var charmerande melodi i dina skrifter

solljuset vände sig om

blivit diamanten

dina fascinerande känslor

kysste mig vackrast som fyra årstider

vi doftade som naturen

och naturen fattade tycke för oss.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 151 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-29 11:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Glädjeyrandes!
2013-08-30

  Mona Nordkvist VIP
Vilken glädje!
2013-08-29

  ResenärGenomLivet VIP
Sprittande av glädje...så gott...
2013-08-29

  Rozsi.kovacs

Vilken ömmande kärleks dikt du förmedlar vackert
2013-08-29

    Dan Myrbeck
Härliga formuleringar
och allitterationer!

P.S. Har skickat en dikt
till kungaparet idag! D.S.
2013-08-29

    ej medlem längre
Tycker om mjukheten i dina ord.
2013-08-29

  Lars Hedlin
Underbart vackert målat med ömma ord ;)
2013-08-29

  peter markurth
fin
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One