Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ping, Ping, Ping och Pong!


Dirty Dildos och Lundsberg.

Bastade med ett gäng
företagsledare från Sthlm
på Valhallabadet idag
och döm om min förvåning
när det visade sig
att ALLA
hade strykjärnsavtryck
på ryggen!

Dessutom ryktas det
att Dirty Dildos
en hemlig BDSM förening
med säte i typ Närke
nu är intresserade
av Lundsbergs lokaler.

"Det som kåtar upp oss sitter i väggarna."
säger en ansvarig
till tidningen

Nord Arslet.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-29 11:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hahaha :)
2013-09-12

  Tess74
hahahahaha suveränt
2013-09-01

  agneta pichler
nu fick du mig att

skratta högt :)


2013-09-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Jätterolig! Vilken parodi/ironi!
2013-09-01

  Lollitta VIP
+++++för kul bild

____________________________

Det som kåtar upp oss sitter i väggarna."

__________________________________

alltid aktuell ..................

2013-09-01

  Nina.H
Haha!! Klockren!
2013-08-30

  Angel of love
:) haha fantastisk!
2013-08-29

    ej medlem längre
Ha ha ha ... klockren ! ;)
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP