Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom in nu ...

 

 

.. i min tid butik

skål för gamla och glada minnen

kom in nu

i årstidslös butik

dela en klunk av den kalla säsongen

kom in nu        

i daglös butik

där solen skiljer sig från hösten

det smakar beskt

när läpparna snuddar vid kärleken

vi kanske glömmer sockra tiden                                  

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 281 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-29 18:11



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vackra fantasifulla metaforer!
2013-08-30

  Lars Hedlin
Very god ;)
2013-08-30

  Mona Nordkvist VIP
Bra text!
Gillar den.
2013-08-29

  Angel of love
Vacker och mysig.
2013-08-29

  peter markurth
snyggt
2013-08-29

    ej medlem längre
den är ljuv...
2013-08-29

  M M Mannheim VIP
Detta kallar jag för poesi Thu!
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One