Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min konst är upphovsrättsskyddad detta är en gammal kolskiss


Såg du dimman nu då samband vet oss leka

Såg du
oss där i regnet,

du letade i mitt hjärta den kvällen under regnet,
eviga,

som skuggor,
vilar

i en djup själ

av morgonkvinnans drömmar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-29 20:10



Bookmark and Share


  Rise Little One
Efter regn kommer sol då ser man bättre även i själen...
2013-08-29

  LenaJohansson VIP
vacker dikt
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth