Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min konst är upphovsrättsskyddad


Svindeldjup en ren kärleksnatt i regnet föll

Nu ser jag din längtan,
tydligt

sitter vi tillsammans i vinden
då ditt hjärta vet min tanke,

kysser dina tårar,
ser magi,

glitter då du ler min smärta ren
då vi tar på sanningen och älskar under nattens regn,

du är varm, vi förenas eviga
en sömn

av kärlek nu,

nakna själar vet




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-29 21:15



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Den här gillar jag, öm!
2013-08-30

  Rise Little One
En av dina bästa... så vackert så det faller tårar...
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth