Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanträffande

 

 

 

Så många ekar finns

på lyriska vägen

din råkar vara bredvid min

under denna sommar

vi delar skuggor

emellan oss

två sidor av gatan

längtar efter att få gå hand i hand

en vacker dröm som lever för evigt

utan fruktan

en soldroppe viftar med sina små vingar

det klingar lyckan

snart faller höstlöven

som regnmoln över vårt öde

naturen talar altid

sanningen.

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 208 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-29 22:11



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker och fantasifull poesi. Som du alltid skriver.
2013-08-30

  Lars Hedlin
Årtagen för dem frammåt!
2013-08-30

  Rozsi.kovacs

Vad fint du formar de vackra orden
2013-08-30

    ej medlem längre
Så ljuvt och sorgligt på samma gång. Vackert!
2013-08-29

  M M Mannheim VIP
En sån fin poesi från dig Thu! Du är verkligen en inspiration till alla oss andra.
2013-08-29

  Mona Nordkvist VIP
Att vara så nära att få dela skugga med någon.
2013-08-29

    Dan Myrbeck
Lyriska Vägen,
Saga eller Sägen?
2013-08-29

  peter markurth
gripande, men vi väntar med hösten....
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One