Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker nu i smärtan

Om poesi kan lysa,
sakta ned i fittan på en älskad kvinna,

blöt,
vill allt,

talar sånger,
jag tar på hennes kropp,

lägger henne ned på rygg,
tränger in,

knullar länge,
skönt mörker,

drömmer bortom alla droger,
du var ruset,

sade,
ta mig

då du sög min kuk,
ställde dig på alla fyra,

in i fittan,
sprutade din ända full,

varmt,
rann sant,

en tyst smekning,
höll dig nära,

vi låg nakna länge,
kyssar föll,

natten lekte kärlek,
dina ögon vet min själ,

en kvinna ligger naken brevid mina tårar,

vacker nu i smärtan




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-29 21:42



Bookmark and Share


  Rise Little One
Kärlek och smärta går alltid hand i hand...
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth