Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samman

Din varma hand på min hjässa

tvärbanans återkommande dunk

ordskisser på det rangliga bordet i hallen

ditt minneskort på min bokhylla

dagens flykt

ord  som bär

Och min hand på din oroliga bröstkorg




Fri vers av Åse Tropp VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-29 22:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint så ömt!
2013-09-08

    ej medlem längre
Flyktigt mjukt. Kärleksfullt.
2013-08-30

    Amisan
Jättebra! Med några få rader fångar du stämningen klockrent i både den yttre och inre världen.
2013-08-30

    ej medlem längre
så fin så!
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP