Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juli

 

 

 

... en månad av längtan och saknad

kärleksblommor

väntar på att få komma hem

till någon

juli

hör dina tysta steg

innanför grinden

jag gömmer mina blyga ord till dig

i min själ

men du ser dem

igenom min morgonrodnad

vi doppar våra penslar i samma bläck

därför

är det inte allt svårt

att tolka

djupet i våra ögon

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-29 23:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mjuka och vackra ord...så fint...
2013-08-31

    Dan Myrbeck
Bra, särskilt:

"vi doppar våra penslar i samma bläck".
2013-08-30

  Lars Hedlin
Vackert och varmt skapat!
2013-08-30

  Rozsi.kovacs

så fint doppar våra penslar i samma bläck
2013-08-30

    Birgersdotter VIP
Vackert
2013-08-30

  Mona Nordkvist VIP
Vackert mjukt fint ömt.
2013-08-30

  M M Mannheim VIP
Så vackert skaldat att jag hoppas att det är mig du menar.
2013-08-29

  peter markurth
fint
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One